Unique horn Magic Hoof Powder 120gr

PAKT ROTSTAAL AAN IN 4-7 DAGEN!

Meer informatie
Per: Per stuk
Merk: Unique-horn
Use: 24-7, Rotstraal, Mok
Beschikbaarheid: Op voorraad
Beschikbaarheid: 2 tot 5 werkdagen

PAKT ROTSTAAL AAN IN 4-7 DAGEN!

Laat regen, modder en slalklimaat niet leiden tot beschadigde hoeven! 
Unique horn magic hoof powder is een droge oplossing tegen rotstraal, zeer gemakkelijk toe te passen. 
Unique-horn hoefverzorging en straal onderhoud. 

"bestrijding van vocht en rotstraal" 
"te gebruiken bij zachte en rotte stralen"
"te gebruiken bij hielscheuren"

 

"gewoon instoffen!"

 

Details

Gebruik geen chemicaliën die het weefsel aantasten om rotstraal te behandelen!

Unique-horn Magic Hoof Powder is een “droge” oplossing tegen rotstraal en hielscheuren. Het is veilig in gebruik, met de 100% natuurlijke formule wordt de straal “ingestoft” met behulp van een dun getuit knijpflesje, wat er voor zorgt dat het gehele geïnfecteerde gebied behandeld kan worden, en niet alleen het voor ons zichtbare gebied. De ingrediënten zijn zeer fijn gemalen tot een fijn poeder. Het poeder bedekt het geïnfecteerde gebied net als meel je handen bedekt tijdens het bakken. NT-Dry vind de vochtigheid, diep op plaatsen waar vochtige producten niet kunnen komen. Het is de vraag die de ontwikkelaar vroeg; waarom een nat product gebruiken op een natte infectie? Werkt dat niet juist averechts?

Hoe te gebruiken?         
Snel en gemakkelijk; stof het geïnfecteerde gebied 1x per dag in, zorg ervoor dat het poeder in alle scheuren en barsten komt. 
De natuurlijke niet schadelijke mineraal zouten vallen de bacteriën aan terwijl de speciale mix van klei soorten het vocht absorberen en de rotstraal naar buiten duwen, het gebied droog en onaantastbaar voor de rotstraal bacteriën houden. De toegevoegde kruiden dragen ondertussen bij aan het herstel.

NB: er is een verschil tussen rotstraal behandeling en herstel. Unique-horn behandeld in 4-7 dagen, na welke je geen zwarte nattige drab meer moet kunnen waarnemen. Doe daarvoor de hoevenkrabber test: duw de hoevenkrabber in het geïnfecteerde gebied en wanneer je hem eruit haalt moet hij schoon en droog zijn. Als dat zo is, is dat het bewijs dat de bacteriën niet meer actief zijn. Ondertussen, vooral in hardnekkige gevallen zorgt u ervoor dat u Magic Hoof Powder blijft gebruiken terwijl het herstel plaatsvindt.
Hoefspecialist Klaas Feuth is voor een positieve herstel/genezings omgeving. Het is belangrijk te begrijpen dat uw paard gevoelig is voor her- besmetting tot de hoefballen weer gesloten zijn en er gezond weefsel is teruggegroeid. Afhankelijk van de schade aangebracht door de rotstraal bacteriën tijdens de maanden/jaren van rotstraal, duurt het een aantal weken tot volledig herstel heeft plaatsgevonden.

Klik hier en lees het onafhankelijk onderzoek en oordeel zelf!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Unique horn Magic Hoof Powder 120gr
Uw waardering