SPARROW Pet Organic Hemp Seed Pellets 200g

De biologische hennepzaadkorrels ontstaan wanneer de olie uit de hennepzaden wordt geperst. 
Het zijn echt vitale voedingsbommen en:

 • zijn rijk aan essentiële omega-vetzuren
 • bevatten het zelden voorkomende gamma-linoleenzuur
 • bevatten van nature waardevolle plantaardige eiwitten
 • ondersteunen de stofwisseling en de spijsvertering
 • versterking van de afweer en het immuunsysteem
 • dragen bij aan een gezonde huid en een glanzende vacht

Inhoud: 200g

Meer informatie
Per: Per stuk
Beschikbaarheid: Op voorraad
Beschikbaarheid: 2 tot 5 werkdagen

Hennepzaadkorrels voor knaagdieren en konijnen - 100% natuurlijk en vol met essentiële voedingsstoffen

Hennepzaden zijn al duizenden jaren een van de superfoods, zoals ze tegenwoordig worden genoemd. Ze bevatten veel waardevolle voedingsstoffen waar ook onze geliefde dieren veel baat bij hebben. Omdat de hennepzadenpellets of hennepperskoekjes worden geproduceerd wanneer de hennepzaden worden geperst, bevatten ze ook alle hoogwaardige voedingsstoffen van het hennepzaad.

De hennepzaden bevatten praktisch geen THC en geen CBD. Deze stoffen zitten voornamelijk in de hennepbloemen en in kleinere hoeveelheden in de hennepbladeren. De hennepzaden en de producten die ervan worden gemaakt, hebben dus geen bedwelmend effect. Uw huisdier zal zeker niet "high" worden van het eten ervan.

De biologische hennepzaadkorrels van SPARROW zijn van nature rijk aan essentiële omega-vetzuren, aminozuren, vitamines, mineralen en sporenelementen. Ze bevatten ook een hoog aandeel "complete" eiwitten en hoogwaardige vezels. De dieren verdragen de vezels die het bevat. De biologische hennepzaadkorrels optimaliseren de opname van voedingsstoffen, zijn licht verteerbaar en kunnen ook op lange termijn de mentale focus verbeteren.

Gamma-linoleenzuur

Gamma-linoleenzuur (GLA) is een van de meest waardevolle vetzuren ter ondersteuning van het immuunsysteem. Het komt voornamelijk voor in moedermelk. Hennep is een van de weinige natuurlijke bronnen van GLA. In voldoende hoeveelheden kan GLA de teint en vacht aanzienlijk verbeteren. Bovendien activeert de GLA het stofwisselingsproces behoorlijk aanzienlijk, wat een effect kan hebben op een gezonde hormonale balans.

Een tekort aan GLA kan leiden tot diverse problemen zoals vroegtijdige veroudering, spijsverterings- en huidproblemen. Het is daarom belangrijk om het dier voldoende hennepzaadkorrels te geven. Bij voorkeur elke dag.

Hennepzaadkorrels bevatten ook vitamine E en vitamine A (caroteen). Dit zijn antioxidanten die het immuunsysteem helpen bij het bestrijden van schade door vrije radicalen. Vrije radicalen ontstaan wanneer het paard gifstoffen binnenkrijgt uit vaccins, chemicaliën, pesticiden, bewerkte voedingsmiddelen en vervuiling. Ze veroorzaken oxidatieve stress in het paardenlichaam en beschadigen cellen, eiwitten en DNA. Antioxidanten helpen de vrije radicalen onder controle te houden en bevorderen zo de gezondheid.

Andere voordelen in één oogopslag

 1. Uitstekende bron van linolzuur: hennepzaadpellets bevatten een hoog aandeel van het essentiële omega-6-vetzuur, waarvan de naam linolzuur (LA) is. Linolzuur is een meervoudig onverzadigd vetzuur en is het belangrijkste omega-6-vetzuur voor dieren omdat het wordt gebruikt om andere omega-6-vetzuren te maken. Omdat dieren deze zelf niet kunnen aanmaken, moeten ze ze met hun voer binnenkrijgen. Linolzuur is ook bijzonder belangrijk voor de gezondheid van hondenhuid en vacht.
 2. Zeer licht verteerbaar: de hennepplant zit vol vezels. Dit is goed nieuws voor honden, vooral voor honden met spijsverteringsproblemen die al moeite hebben om voedingsstoffen uit hun voer te halen en te verteren.
 3. Bevat waardevolle eiwitten: hennep bevat meer eiwitten dan welke andere plantaardige bron dan ook, met uitzondering van soja. Hennep is echter een veel betere keuze dan soja vanwege de enorme problemen met het voeren van soja aan dieren, waaronder voedselintoleranties. Hennep kan tot 33 g proteïne per 100 g zaden bevatten!
 4. Gastro-intestinale ondersteuning: hennep biedt nuttige vezels die kunnen helpen bij het verwijderen van gifstoffen uit het maagdarmkanaal en het spijsverteringsproces helpen reguleren.
 5. Ondersteuning van de gezondheid van het hart: Studies bij dieren en mensen hebben aangetoond dat hennepzaden een gezond cardiovasculair systeem kunnen bevorderen vanwege hun gehalte aan plantaardige vezels, eiwitten en gezond vet.

Samenstelling

100% hennep (perskoek gemaakt van hennepzaden) van gecontroleerde biologische teelt uit de Allgäu en Oberschwaben

Analytische componenten

Ruw eiwit 32,1%; Ruw vet 8,4%; Ruwe celstof 26,1%; Ruwe as 6,9%

Omega-3-vetzuren 15,0 g / kg; Omega-6-vetzuren 48,1 g / kg; Linolzuur 45,1 g / kg; alfa-linoleenzuur 14,0 g / kg; gamma-linoleenzuur 2,96 g / kg; THC <0,0%

Het product is onderhevig aan natuurlijke schommelingen.

Dagelijks voedingsadvies

8-14 g per 10 kg lichaamsgewicht

Dit zijn richtlijnen. Indien nodig kan de aanbevolen hoeveelheid worden verhoogd. Zorg altijd voor voldoende vers water.

Aanvullende voeders zijn geen vervanging voor een gezonde en soortspecifieke voeding, wat erg belangrijk is voor uw huisdier.

Droog en beschermd tegen licht bewaren

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:SPARROW Pet Organic Hemp Seed Pellets 200g
Uw waardering