SPARROW Pet DentalCare 100g

DentalCare is een innovatief en uniek mengsel. Het is ideaal voor alle honden voor natuurlijke en duurzame gebitsverzorging. 

De hoogwaardige mix:

  • bevat hennep met natuurlijk voorkomende CBD
  • bestrijdt tandplak en optimaliseert de tandgezondheid
  • reinigt en verzorgt de tanden en zorgt voor wittere tanden
  • bestrijdt slechte adem en verfrist de adem
  • kalmeert het tandvlees
  • kan acidose bestrijden

Inhoud: 100g

Meer informatie
Per: Per stuk
Beschikbaarheid: Op voorraad
Beschikbaarheid: 2 tot 5 werkdagen

Effectieve en graanvrije tandverzorging voor honden

De hoogwaardige, natuurlijke en zeer innovatieve mengeling van SPARROW Pet is speciaal ontwikkeld voor honden voor hun natuurlijke gebitsverzorging. De mengeling kenmerkt zich door de hennep in combinatie met waardevolle kruiden zoals peterselie, munt en zeewier.

Het DentalCare-mengsel is ideaal voor honden die worstelen met een slechte adem, tandsteen of een te hoge zuurgraad.

De hennep die erin zit verzacht het tandvlees en kan zo ook ontstekingen tegengaan. De combinatie van kruiden die het mengsel bevat optimaliseren de mondflora op een volledig natuurlijke manier en ondersteunen zo ook de gezondheid van het gebit en het tandvlees. Bovendien beschermt het DentalCare-mengsel de tanden tegen verkleuring en het tandvlees tegen problemen. Het mengsel kan ook op een volledig natuurlijke manier een slechte adem bestrijden.

Het DentalCare-mengsel voorziet het organisme van uw hond dagelijks van waardevolle mineralen, sporenelementen en vitamines.

Tip: Het DentalCare-mengsel kan ook met een beetje water worden bevochtigd en als tandpasta worden gebruikt om het gebit van uw hond te reinigen.

Het SPARROW DentalCare-tandverzorgingsmengsel bevat:

Hennep: Hennep is een van de oudste en meest veelzijdige gewassen en staat bekend om zijn kalmerende werking. Hennep is altijd al als "superfood" gebruikt vanwege de vele positieve eigenschappen. Bovendien is hennep rijk aan vezels, die zeer nuttige voedingsvezels opleveren. Voedingsvezels helpen om gifstoffen uit het maagdarmkanaal te verwijderen en zo het spijsverteringsproces te reguleren.

Omdat alle hennep, d.w.z. bloemen, bladeren, hennepzaden en stengels, wordt gebruikt, bevat het ook alle waardevolle en essentiële vitale stoffen zoals mineralen, vitamines, omega-vetzuren en sporenelementen. Deze componenten van de hennep werken van binnenuit als een superkuur.

Bovendien bevat de gebruikte hennep ook het volledige spectrum aan cannabinoïden en kan zo het endocannabinoïdesysteem van het lichaam duurzaam ondersteunen en zo bijdragen aan het optimaliseren van de kwaliteit van leven.

Peterselie: Veel mensen kennen peterselie als specerij uit de keuken of als versiering op het bord. Maar peterselie is ook een heel waardevolle plant met veel positieve eigenschappen.

Peterselie bevat zowel chlorofyl als etherische oliën, die beide de slechte geur binden en zo een frisse adem bevorderen. De peterselie kan bacteriën doden en zo op een duurzame manier de vervelende slechte adem bestrijden. Daarnaast kan de peterselie ook de tanden versterken en een gezonde botvorming ondersteunen.

Er zitten ook veel vitamines, mineralen en sporenelementen in peterselie, die allemaal belangrijk zijn voor een gezond hondenleven.

Munt De munt bestrijdt de onaangename geurtjes in de mond en vermindert zo de slechte adem duurzaam. Het heeft ook een verkoelende en desinfecterende werking en optimaliseert zo de gezonde mondflora.

De munt kan ook het maagdarmkanaal positief ondersteunen en de spijsvertering bevorderen.

Zeealgen: De Ascophyllum nodosum is een bruine alg en is van nature rijk aan sporenelementen, vitamines, mineralen en jodium. De algen bevatten tot wel 10 keer meer mineralen dan verse groenten. Algen kunnen ook zware metalen en gifstoffen in het lichaam binden en zo uit het lichaam afscheiden.

Zeewier helpt ook bij het reguleren van het zuur-base-evenwicht in de mond. Als gevolg hiervan kan het tandplak helpen voorkomen en bestaande tandplak losmaken.

Het van nature aanwezige jodium in de algen is essentieel voor honden, aangezien jodium bijdraagt aan een gezonde schildklierfunctie en ook belangrijk is voor een optimale hersenfunctie.

Belangrijk

Als uw hond al langere tijd last heeft van een slechte adem, kan deze heel goed uit de maag komen. We raden ons CannaGastro® mengsel aan, dat de maag duurzaam kan ondersteunen en de spijsvertering kan optimaliseren.

Samenstelling

Hennep (hele plant) 50%, peterselie 20%, munt 20%, zeewier

Analytische componenten

Ruw eiwit 16,1%; Ruw vet 2,09%; Ruwe celstof 10,6%; Ruwe as 16,4%

Jodiumgehalte: 0,01% (10 mg per 100 g; ~ 0,2 mg per theelepel)

bevat 0,22 natuurlijk voorkomende CBD; THC <0,0%

Het product is onderhevig aan natuurlijke schommelingen.

Dagelijks voedingsadvies

1 theelepel per 15 kg lichaamsgewicht - 1 theelepel komt overeen met ~ 2 g

Voedingsadvies:

Gewoon DentalCare door het voer mengen. Het fijngemalen mengsel is gemakkelijk te doseren en garandeert een optimale opname.

U kunt ook heet water aan DentalCare toevoegen en dit door het voer mengen. Dit verhoogt de effectiviteit van de kruiden.

Zorg altijd voor voldoende vers water.

Aanvullende voeders zijn geen vervanging voor een gezonde en soortspecifieke voeding, wat erg belangrijk is voor uw huisdier.

Droog en beschermd tegen licht bewaren


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:SPARROW Pet DentalCare 100g
Uw waardering