SPARROW Pet CannaMove® Snacks 200g

De CannaMove® snacks zijn vooral geschikt voor opgroeiende honden en voor werk-, sport- en prestatiehonden van alle rassen. Ze ondersteunen op natuurlijke wijze de vorming en het behoud van gezonde gewrichten. 

De CannaMove® snacks:

  • zijn ideaal als gezonde beloning voor tussendoor en tijdens de training
  • bevatten 70% heerlijke Zwitserse kip
  • bevatten hennep met natuurlijk voorkomende CBD
  • bevatten collageen en groenlipmossel en waardevolle kruiden
  • helpen ondersteunen van gewrichten en kraakbeen en een gezonde mobiliteit
  • bevatten waardevolle eiwitten om sterke spieren te optimaliseren
  • zijn vrij van graan en tarwe 
  • worden geproduceerd zonder dierproeven
Meer informatie
Per: Per stuk
Beschikbaarheid: Op voorraad
Beschikbaarheid: 2 tot 5 werkdagen

De gezonde snack met veel vlees en een meerwaarde voor het gezonde bewegingsapparaat

De gewrichtsgezondheid van uw hond is een zeer belangrijk onderdeel van zijn natuurlijke holistische gezondheid. Het is daarom belangrijk dat het bewegingsapparaat vanaf het begin wordt voorzien van waardevolle en ondersteunende voedingsstoffen.

De CannaMove® snacks zijn speciaal ontwikkeld om een gezonde gewrichts- en heupfunctie te behouden. Ze ondersteunen ook de vorming van een gezond bewegingsapparaat. Het hoge vleesgehalte en de waardevolle ingrediënten zorgen voor een goed eiwitgehalte. Eiwitten zijn erg belangrijk voor sterke spieren. Sterke spieren ontlasten en beschermen zo het bewegingsapparaat.

De CannaMove® snacks bevatten alleen natuurlijke ingrediënten. Het hoge aandeel (70%) sappig Zwitsers vlees zorgt voor een uitstekende smaak waar honden het meest van houden. Dit is niet alleen een gezonde snack, maar biedt ook een uitstekende meerwaarde voor het bewegingsapparaat en de holistische gezondheid van uw geliefde hond.

Voor de best mogelijke ondersteuning van een gezond bewegingsapparaat bij actieve honden adviseren wij de CannaMove® kruidenmengeling.
Van nature gezonde bewegingsvreugde is de elementaire voorwaarde voor een gelukkig, op de soort afgestemd en gezond hondenleven.

70% sappige kip uit Zwitserland

Het hoofdingrediënt in SPARROW Pet CannaMove® Snacks is 70% eiwitrijke en magere kip uit diervriendelijke landbouw. Honden houden van dit hoge vleesgehalte omdat het voornamelijk carnivoren zijn. Je kunt de umami-smaak ook veel beter waarnemen dan wij mensen. De umami-smaak komt vooral voor in eiwitrijk voedsel zoals kip. Honden geven de voorkeur aan deze smaak omdat deze het beste aansluit bij hun voedingsbehoeften.

DIEREN betekenen veel voor ons, ook voor boerderijdieren. Zwitserland heeft een van de strengste wetten op het gebied van dierenwelzijn en dierenvervoer ter wereld. Dit zorgt ook voor diervriendelijke houderijmethoden met vrije beweging en scharrelhuisvesting die het dierenwelzijn bevorderen. Daarom gebruiken we Zwitsers vlees.

Zwitserse kwaliteit - monoproteïne

In de SPARROW Pet CannaMove® snacks gebruiken we bewust alleen kwaliteitsvlees uit Zwitserland, want we geven om alle dieren. Onze snacks worden gemaakt in Zwitserland en met het nieuwe productieproces kunnen we de beste kwaliteit garanderen.

Kip is de enige bron van dierlijke eiwitten. Verschillende soorten vlees worden niet gemengd. Naar het voorbeeld van de natuur, want in de natuur zou een dier nooit meerdere soorten vlees tegelijk eten. De licht verteerbare, hoogwaardige en caloriearme aardappel is de enige bron van koolhydraten. We vermijden bewust vulstoffen zoals maïs, tarwe of soja en gebruiken alleen natuurlijke antioxidanten (natuurlijke vitamine E, rozemarijn) als conserveermiddel.

Dankzij de halfvochtige brokjes en het innovatieve fabricageproces kunnen we volledig zonder kunstmatige smaakversterkers en andere kunstmatige toevoegingen of vulstoffen, aangezien onze zorgvuldig geselecteerde, natuurlijke ingrediënten al de smaak bevatten die honden graag eten.

Ook doen we het zonder genetisch gemanipuleerde grondstoffen en zijn de snacks gegarandeerd zonder dierproeven geproduceerd.

Daarnaast selecteren we alleen grondstoffen die duurzaam zijn en onder een hoge kwaliteitsstandaard worden gehouden / geteeld.

Uw hond zal niet alleen dol zijn op deze natuurlijke en sappige brokjes, ze zullen hem ook goed doen.

Halfvochtige hondensnack - innovatief productieproces

De smakelijke en sappige ingrediënten worden verwerkt in een speciaal, innovatief productieproces. Dit zorgt ervoor dat alle natuurlijke en belangrijke ingrediënten voorzichtig worden bewaard. Op deze manier worden de SPARROW huisdierensnacks een waardevolle traktatie voor volwassen honden met de hoogste biologische beschikbaarheid en beste compatibiliteit.

Dankzij het behoedzaam koken en het voorzichtig drogen aan de lucht blijft het vlees sappig en smaakvol en heeft het een restvochtigheid van 20%. Dit leidt tot een aangenaam zachte consistentie van de brokjes. Dit is hoe de SPARROW huisdierensnacks een natuurlijke smaak krijgen waar honden dol op zijn. De halfvochtige snacks met veel vlees zijn veel beter verteerbaar dan conventionele droge snacks. Een dagelijks plezier voor uw geliefde hond.

De zachte consistentie en het hoge restvocht hebben ook als voordeel dat ze minder tandsteen vormen en beter voor de tanden zorgen dan conventionele droge snacks. Omdat in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, de droge snacks de tanden niet beter reinigen. De droge brokjes hebben de neiging om tussen de tanden te blijven plakken en kunnen door de hond zelf niet zo snel worden verwijderd. De droge brokjes van conventionele snacks kunnen leiden tot meer tandplak, tandsteen en een slechte adem.

Samenstelling

Kip (karkas) 70%, aardappelzetmeel 10%, glycerine 7,5%, plantaardige vezels 2,5%, hennep (hele plant) 2,25%, collageen 1,5%, rozenbottel, groenlipmosselpoeder, silica, paardestaart, leverhydrolysaat, kippenvet

Analytische componenten

Ruw eiwit 23,5%; Ruw vet 16,1%; Ruwe celstof 4,5%; Ruwe as 6,2%; Vochtigheid 20%

bevat 0,03% natuurlijk voorkomende CBD; THC <0,0%

Het product is onderhevig aan natuurlijke schommelingen.

Dagelijks voedingsadvies

Kan op elk moment als beloning worden gegeven. Verminder dienovereenkomstig het volledige voer.

Zorg altijd voor voldoende vers water.

Aanvullende voeders zijn geen vervanging voor een gezonde en soortspecifieke voeding, wat erg belangrijk is voor uw hond.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:SPARROW Pet CannaMove® Snacks 200g
Uw waardering