SPARROW Pet CannaMove® kruiden 100g

CannaMove® is speciaal ontwikkeld voor honden die nog in de groei zijn, maar ook voor prestatie-, sport- en werkhonden. 

De hoogwaardige en innovatieve mix:

  • bevat voedingsrijke hennep met natuurlijk voorkomende CBD
  • bevat groenlipmossel, collageen en waardevolle kruiden
  • ondersteunt de vorming van het bewegingsapparaat
  • versterkt botten, kraakbeen en pezen en optimaliseert de gewrichtskracht
  • bevordert actief plezier in beweging en vitaliteit
  • optimaliseert welzijn en kwaliteit van leven

Inhoud: 100g

Meer informatie
Per: Per stuk
Beschikbaarheid: Op voorraad
Beschikbaarheid: 2 tot 5 werkdagen

Natuurlijke ondersteuning bij de vorming en instandhouding van gezonde gewrichten

Wist je dat ongeveer een op de vier honden aan artritis lijdt en dat ongeveer 20% van hen jonger is dan 1 jaar? Ongeveer 70% van deze aangetaste honden die aan gewrichtsaandoeningen lijden, zijn het gevolg van ontwikkelingsstoornissen. Het is dus belangrijk om vanaf het begin na te denken over de gewrichtsgezondheid van uw hond en het onderwijs op een natuurlijke en duurzame manier te ondersteunen.

SPARROW Pet CannaMove® is een natuurlijke versterking van het bewegingsapparaat bij opgroeiende honden en bij volwassen sport-, werk- en prestatiehonden. Het ondersteunt de vorming en instandhouding van het gezonde bewegingsapparaat duurzaam en effectief.

CannaMove® kenmerkt zich vooral door de innovatieve en gecoördineerde formulering van hennep, gelatine, groenlipmossel samen met andere waardevolle kruiden die van nature het bewegingsapparaat ondersteunen. De hoogwaardige kruiden worden van oudsher al eeuwen gebruikt om de bloedcirculatie te bevorderen en op peil te houden en om de mobiliteit te optimaliseren.

Zodat honden echt een gelukkig, gezond en soortspecifiek leven kunnen leiden, is onbeperkte bewegingsvrijheid een absoluut elementaire vereiste. Als de hond correct en pijnloos kan bewegen, betekent dit echte levensvreugde. Beweging is ook een zeer goede training voor de spieren, het hart en de bloedsomloop. Beweging activeert ook de stofwisseling. Zoals het gezegde luidt: "Oefening is het beste medicijn".

Opgroeiende honden bewegen veel. Uw gehele bewegingsapparaat heeft natuurlijke ondersteuning nodig om zich te ontwikkelen. De ingrediënten en kruiden in de SPARROW CannaMove® ondersteunen niet alleen het bewegingsapparaat, maar optimaliseren ook de beweeglijkheid van de gewrichten en versterken het bindweefsel.

De SPARROW CannaMove® bevat:

Hennep: Hennep is een van de oudste en meest veelzijdige bruikbare planten en staat bekend om zijn kalmerende werking. Hennep is altijd al als "superfood" gebruikt vanwege de vele positieve eigenschappen. Bovendien is hennep rijk aan vezels, die zeer nuttige voedingsvezels opleveren. Voedingsvezels helpen om gifstoffen uit het maagdarmkanaal te verwijderen en zo het spijsverteringsproces te reguleren.

Omdat alle hennep, d.w.z. bloemen, bladeren, hennepzaden en stengels, wordt gebruikt, bevat het ook alle waardevolle en essentiële vitale stoffen zoals mineralen, vitamines, omega-vetzuren en sporenelementen. Deze componenten van de hennep werken van binnenuit als een superkuur.

Bovendien bevat de gebruikte hennep ook het volledige spectrum aan cannabinoïden en kan zo het endocannabinoïdesysteem van het lichaam duurzaam ondersteunen en bijdragen aan het optimaliseren van de kwaliteit van leven met zijn ontstekingsremmende eigenschappen.

Groenlipmossel-extract met glucosamine en chondroïtine : Van  groenlipmossel is bekend dat het een zeer positieve ondersteuning geeft aan het bewegingsapparaat door de gewrichten op natuurlijke wijze te smeren vanwege de voedingsbehoeften. Bovendien kan de glucosamine de botten en het kraakbeen opbouwen en versterken.

De aanwezige omega-3 vetzuren (glycosaminoglycaan) zijn verantwoordelijk voor de natuurlijke smering van de gewrichten en de bescherming van het kraakbeen. Deze natuurlijke smering helpt dan ook om het bewegingsapparaat en het bewegingsverloop weer op gang te krijgen.

Gelatine (collageen):   Gelatine bevat waardevolle aminozuren die door hun structuur en samenstelling het kraakbeen en de pezen op een natuurlijke manier kunnen ondersteunen, soepel houden en versterken. Aangezien gelatine ook een zeer hoge biologische beschikbaarheid heeft, kan het natuurlijk de beweging van de hond optimaliseren en positief beïnvloeden.

Rozenbottel De rozenbottel bevat van nature veel vitamines en mineralen. Vitamine C heeft van nature een antioxiderende werking en kan zo ontstekingen tegengaan. Vooral de gewrichten kunnen hiervan profiteren. De rozenbottel kan zo op natuurlijke wijze de vitaliteit en het plezier van bewegen bevorderen.

Rozenbottels versterken ook de afweer van het lichaam, bevorderen de bloedvorming en optimaliseren het immuunsysteem.

Silica: Silica is rijk aan silicium dat de ontwikkeling en instandhouding van gezonde botten ondersteunt. Daarnaast kan de silica ook de productie van het lichaamseigen gewrichtsvocht optimaliseren en het bindweefsel versterken.

Silica kan ook voedingstekorten helpen voorkomen en sterke botten en klauwen ondersteunen. De silica versterkt ook het immuunsysteem en draagt bij aan een gezonde huid en een glanzende vacht.

Paardenstaart: Paardestaart bevat van nature veel mineralen en is rijk aan silica, wat een positief effect heeft op het bewegingsapparaat en botten, pezen en bindweefsel versterkt. Paardestaart kan ook de stofwisseling bevorderen, het immuunsysteem stimuleren en versterken en de spijsvertering optimaliseren.

Samenstelling

Hennep (hele plant) 30%, gelatine (collageen) 20%, rozenbottel, groenlipmossel extract met glucosamine en chondroïtine 10%, silica, veldpaardestaart

Analytische componenten

Ruw eiwit 31,4%; Ruw vet 1,71; Ruwe celstof 9,18%; Ruwe as 19,6%

bevat 0,15% natuurlijk voorkomende CBD; THC <0,0%

Het product is onderhevig aan natuurlijke schommelingen.

Dagelijks voedingsadvies

1 theelepel per 15 kg lichaamsgewicht - 1 theelepel komt overeen met ~ 2 g

Het bedrag kan de eerste dagen worden verdubbeld.

CannaMove® is geschikt voor permanente voeding.

Voedingsadvies:

Meng gewoon CannaMove® door het voer. Het fijngemalen mengsel is gemakkelijk te doseren en garandeert een optimale opname.

Zorg altijd voor voldoende vers water.

Aanvullende voeders zijn geen vervanging voor een gezonde en soortspecifieke voeding, wat erg belangrijk is voor uw huisdier.

Droog en beschermd tegen licht bewaren

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:SPARROW Pet CannaMove® kruiden 100g
Uw waardering