SPARROW Pet CannaMove® Forte 100g

CannaMove® Forte is de natuurlijke ondersteuning van het bewegingsapparaat voor alle honden met gewrichtsproblemen zoals artrose. 

De hoogwaardige mix:

  • bevat hennep met natuurlijk voorkomende CBD
  • bevat groenlipmossel, duivelsklauw, kurkuma
  • helpt het bewegingsapparaat, kraakbeen en gewrichten ondersteunen
  • bevordert het plezier van beweging en vitaliteit
  • ondersteunt natuurlijk de gezamenlijke kracht
  • optimaliseert welzijn en kwaliteit van leven

Inhoud: 100g

Meer informatie
Per: Per stuk
Beschikbaarheid: Op voorraad
Beschikbaarheid: 2 tot 5 werkdagen

Natuurlijke kracht voor hondengewrichten met hennep, groenlipmossel en duivelsklauw

SPARROW Pet CannaMove® Forte is ideaal voor alle honden die lijden aan artrose. Het innovatieve mengsel kan niet alleen de symptomen helpen bestrijden, maar ook de gewrichten, het kraakbeen en de botten op lange termijn helpen versterken.

Tip: Als uw hond een slechte gewrichtsgezondheid heeft en daardoor zeer slecht kan bewegen, dan raden wij aan om hem te combineren met SPARROW hennepolie met CBD. De CBD-olie kan de symptomen snel en efficiënt bestrijden en CannaMove® Forte kan blijvende ondersteuning bieden aan het bewegingsapparaat.

CannaMove® Forte onderscheidt zich door zijn innovatieve combinatie van ingrediënten en onderscheidt zich daarmee van de andere joint mengsels. Omdat CannaMove® Forte de beste ingrediënten combineert die de natuur te bieden heeft. Deze omvatten hennep, groenlipmossel met glycosamine en chondroïtine, moerasspirea, duivelsklauw, wierook, brandnetel en kurkuma.

De kruiden in het mengsel bevorderen ook de bloedcirculatie en optimaliseren de mobiliteit. Mobiliteit is waarschijnlijk de belangrijkste en een basisvoorwaarde voor een soortspecifiek, gelukkig en gezond hondenleven. Voor honden betekent een goede mobiliteit ook meer levensvreugde en een betere kwaliteit van leven. Flexibiliteit is namelijk ook training voor zowel de spieren als het hart en de bloedsomloop. De beweging stimuleert ook de stofwisseling.

Het SPARROW CannaMove® Forte actieve gewrichtsmengsel bevat:

Hennep: Hennep is een van de oudste en meest veelzijdige gewassen en staat bekend om zijn kalmerende werking. Hennep is altijd al als "superfood" gebruikt vanwege de vele positieve eigenschappen. Bovendien is hennep rijk aan vezels, die zeer nuttige voedingsvezels opleveren. Voedingsvezels helpen om gifstoffen uit het maagdarmkanaal te verwijderen en zo het spijsverteringsproces te reguleren.

Omdat alle hennep, d.w.z. bloemen, bladeren, hennepzaden en stengels, wordt gebruikt, bevat het ook alle waardevolle en essentiële vitale stoffen zoals mineralen, vitamines, omega-vetzuren en sporenelementen. Deze componenten van de hennep werken van binnenuit als een superkuur.

Bovendien bevat de gebruikte hennep ook het volledige spectrum aan cannabinoïden en kan zo het endocannabinoïdesysteem van het lichaam duurzaam ondersteunen en met zijn ontstekingsremmende eigenschappen bijdragen aan de optimalisatie van de kwaliteit van leven.

Groenlipmossel-extract met glucosamine en chondroïtine: Van groenlipmossel is bekend dat het een zeer positieve ondersteuning geeft aan het bewegingsapparaat door de gewrichten op natuurlijke wijze te smeren vanwege de voedingsbehoeften. Bovendien kan de glucosamine de botten en het kraakbeen opbouwen en versterken.

De aanwezige omega-3 vetzuren (glycosaminoglycaan) zijn verantwoordelijk voor de natuurlijke smering van de gewrichten en de bescherming van het kraakbeen. Deze natuurlijke smering helpt dan ook om het bewegingsapparaat en het bewegingsverloop weer op gang te krijgen.

Moerasspirea: moerasspirea is altijd gebruikt als een natuurlijke pijnstiller ter ondersteuning van het bewegingsapparaat. De waardevolle stoffen in planten (salicylaldehyde en salicylzuurmethylester) hebben vergelijkbare eigenschappen als het bekende acetylsalicylzuur (aspirine).

Moerasspirea bevat ook flavonoïden, tannines en etherische oliën. Het wordt ook gebruikt bij problemen met de urinewegen en bij stofwisselingsstoornissen.

Afrikaanse duivelsklauw: De Afrikaanse duivelsklauw wordt al eeuwenlang gebruikt als natuurlijke ondersteuning bij klachten in het bewegingsapparaat, verlies van eetlust, spijsverteringsklachten en chronische pijn. Het kan de pezen, ligamenten en gewrichten positief ondersteunen en zo de vitaliteit en bewegingsvreugde bevorderen.

Frankincense: Frankincense staat bekend als de natuurlijke cortison. Geschat wordt dat wierook al ongeveer 5000 jaar in de Ayurvedische geneeskunde wordt gebruikt om gewrichtsproblemen en andere ontstekingen te behandelen. Het boswelliazuur in wierook is verantwoordelijk voor het ondersteunen van de gewrichten en het optimaliseren van de mobiliteit.

Brandnetel: De brandnetel is een echt superfood en levert van nature waardevolle ijzer, mineralen, vitamines en antioxidanten. Het ondersteunt de stofwisseling, de bloedvorming en draagt bij aan een gezonde nierfunctie.

De brandnetel bevat ongeveer 7 keer meer vitamine C dan een sinaasappel. Verder is de brandnetel rijk aan plantaardige eiwitten (meer dan 40%) en waardevolle vezels en kan zo ook diarree bestrijden.

Kurkuma: Kurkuma is een van de meest populaire kruiden in India en onderzoekers hebben al veel positieve effecten onderzocht en ontdekt. Kurkuma wordt al duizenden jaren in de Ayurvedische geneeskunde gebruikt. De curcumine in kurkuma kan ontstekingen zeer effectief remmen en zo het bewegingsapparaat positief ondersteunen. Kurkuma kan ook de afweer van het lichaam versterken en zo het immuunsysteem optimaliseren.

Samenstelling

Hennep (hele plant) 30%, groenlipmossel extract met glucosamine en chondroïtine 20%, moerasspirea, Afrikaanse duivelsklauw, wierook, brandnetel, kurkuma

Analytische componenten

Ruw eiwit 18,4%; Ruw vet 5,59%; Ruwe celstof 7,92%; Ruwe as 17,2%

bevat 0,15% natuurlijk voorkomende CBD; THC <0,0%

Het product is onderhevig aan natuurlijke schommelingen.

Voedingsadvies

1 theelepel per 15 kg lichaamsgewicht - 1 theelepel komt overeen met ~ 2 g

Het bedrag kan de eerste dagen worden verdubbeld.

CannaMove® Forte is geschikt voor permanente voeding.

Voedingsadvies:

Meng eenvoudig CannaMove® Forte door het voer. Het fijngemalen mengsel is gemakkelijk te doseren en garandeert een optimale opname.

Zorg altijd voor voldoende vers water.

Aanvullende voeders zijn geen vervanging voor een gezonde en soortspecifieke voeding, wat erg belangrijk is voor uw huisdier.

Droog en beschermd tegen licht bewaren

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:SPARROW Pet CannaMove® Forte 100g
Uw waardering