SPARROW Pet CannaGastro® 100g

CannaGastro® is een innovatief en zeer effectief mengsel ter ondersteuning van het maagdarmkanaal. Het is geschikt voor alle honden. 

De hoogwaardige mix:

 • bevat vezelrijke hennep en natuurlijk voorkomende CBD
 • ondersteunt en harmoniseert de gastro-intestinale activiteit
 • bevordert de spijsvertering en optimaliseert de darmflora
 • kan verzuring en braken tegengaan
 • draagt bij aan de natuurlijke reiniging van de darmen
 • is 100% natuurlijk en zeer effectief

Inhoud: 100g

Meer informatie
Per: Per stuk
Beschikbaarheid: Op voorraad
Beschikbaarheid: 2 tot 5 werkdagen

Natuurlijke darmherstel voor honden met diarree en winderigheid

Niemand houdt van diarree of gas, zowel mensen als honden. Diarree is een teken dat er iets mis is met de darmen van uw hond. Hiervoor zijn veel redenen, zoals:

 • Je hond heeft iets gegeten dat hij niet zou moeten eten
 • Je hond is gestrest
 • U veranderde plotseling het voer van uw hond
 • Uw hond heeft een virale of bacteriële infectie
 • Uw hond heeft parasieten
 • Uw hond heeft vanaf de geboorte een gevoelige maag

BELANGRIJK: Als de diarree langer dan 2-3 dagen aanhoudt, of als uw hond koorts heeft, moet braken, buikpijn heeft of als u bloederige diarree begint te zien, is het tijd om naar de dierenarts te gaan. Uw hond heeft mogelijk medische hulp nodig, omdat chronische diarree bij honden iets ernstigers kan betekenen.

Als uw hond een puppy is, diarree heeft en bijkomende symptomen heeft zoals lethargie, verminderde eetlust of braken, breng uw puppy dan onmiddellijk naar de dierenarts.

Als de diarree van uw hond met tussenpozen optreedt, mild is of optreedt nadat u hem nieuw voer heeft gegeven, of iets heeft gegeten of gedronken dat hij niet heeft gekregen, kunt u de spijsverteringsproblemen van uw hond heel gemakkelijk behandelen met CannaGastro®.

SPARROW Pet CannaGastro® bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten waarvan al eeuwen bekend is dat ze een langdurige en optimale ondersteuning bieden aan het maagdarmkanaal en het spijsverteringsstelsel. De kruiden die erin zitten kunnen ook de darmflora weer harmoniseren en zo diarree en winderigheid bestrijden.

Het is echter erg belangrijk dat u de diarree van uw hond in de gaten houdt. Als het na een paar dagen niet beter wordt, is het absoluut noodzakelijk om naar de dierenarts te gaan, want uw hond kan uitgedroogd raken.

Het SPARROW CannaGastro®-maagmengsel bevat:

Hennep hennep is een van de oudste en meest veelzijdige gewassen. Hennep is altijd al als "superfood" gebruikt vanwege de vele positieve eigenschappen. Bovendien is hennep rijk aan vezels, die zeer nuttige voedingsvezels opleveren. Voedingsvezels helpen om gifstoffen uit het maagdarmkanaal te verwijderen en zo het spijsverteringsproces te reguleren.

Omdat alle hennep, d.w.z. bloemen, bladeren, hennepzaden en stengels, wordt gebruikt, bevat het ook alle waardevolle en essentiële vitale stoffen zoals mineralen, vitamines, omega-vetzuren en sporenelementen. Deze componenten van de hennep werken van binnenuit als een superkuur.

Bovendien bevat de gebruikte hennep ook het volledige spectrum aan cannabinoïden en kan zo het endocannabinoïdesysteem van het lichaam duurzaam ondersteunen en zo bijdragen aan het optimaliseren van de kwaliteit van leven.

Heemstwortel: Heemstwortel wordt al duizenden jaren gebruikt vanwege zijn positieve eigenschappen. Het is rijk aan slijmstoffen, die voornamelijk een beschermende functie hebben voor de slijmvliezen. Het ondersteunt ook de gezondheid van het maagdarmkanaal.

Venkel: Venkel staat bekend om het kalmeren van het maagdarmkanaal, waardoor het weer in balans kan worden gebracht en gas en winderigheid kunnen worden tegengegaan. Het is ook rijk aan belangrijke vitamines en mineralen en ondersteunt zo de gezondheid van de hond.

Eikenschors: Eikenschors wordt al honderden jaren gebruikt voor diarree. De aanwezige tannines kunnen de oppervlakken in het maagdarmkanaal verdichten en diarree tegengaan.

Arrowroot-meel: Arrowroot-meel is een glutenvrij en licht verteerbaar zetmeelmeel. Het heeft goede bindende eigenschappen en kan zo bij diarree een positieve ondersteuning bieden aan het maagdarmkanaal.

Anijs: Anijs heeft gasopwekkende en krampstillende eigenschappen. Het kan het maag-darmkanaal positief ondersteunen, gas en brandend maagzuur tegengaan en de spijsvertering bevorderen.

Samenstelling

Hennep (hele plant) 25%, heemstwortel, venkel, arrowrootmeel, anijs, eikenschors, zoethout

Analytische componenten

Ruw eiwit 11,5%; Ruw vet 5,77%; Ruwe celstof 11,3; Ruwe as 9,82%

bevat 0,11% natuurlijk voorkomende CBD; THC <0,0%

Het product is onderhevig aan natuurlijke schommelingen.

Voedingsadvies

1 theelepel per 15 kg lichaamsgewicht - 1 theelepel komt overeen met ~ 2 g

CannaGastro® is geschikt voor permanente voeding.

Voedingsadvies:

Meng gewoon CannaGastro® door het voer. Het fijngemalen mengsel is gemakkelijk te doseren en garandeert een optimale opname.

Zorg altijd voor voldoende vers water.

Aanvullende voeders zijn geen vervanging voor een gezonde en soortspecifieke voeding, wat erg belangrijk is voor uw huisdier.

Droog en beschermd tegen licht bewaren


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:SPARROW Pet CannaGastro® 100g
Uw waardering