SPARROW Pet CannaBarf® 100g

CannaBarf® is een innovatief BARF-mengsel en is geschikt voor honden van alle rassen die rauw vlees, zelfgekookt of puur vlees uit blik krijgen. 

De unieke mix:

  • bevat voedingsrijke hennep met natuurlijk voorkomende CBD
  • draagt bij aan de dagelijkse aanvoer van voedingsstoffen
  • heeft een hoge dichtheid aan vitale stoffen
  • bevat waardevolle probiotische culturen en optimaliseert de spijsvertering
  • ondersteunt en bevordert de kwaliteit van leven

Inhoud: 100g

Meer informatie
Per: Per stuk
Beschikbaarheid: Op voorraad
Beschikbaarheid: 2 tot 5 werkdagen

De innovatieve en 100% natuurlijke BARF-mix voor honden

SPARROW Pet CannaBarf® is een innovatief BARF-mengsel op basis van EU-gecertificeerde hennep gecombineerd met probiotische culturen, zeewier en andere lokale kruiden. CannaBarf® is geschikt voor honden van alle rassen die rauw vlees, zelfgekookt of puur vlees uit blik krijgen.

CannaBarf® biedt de hond belangrijke en essentiële voedingsstoffen en vitale stoffen uit natuurlijke bronnen - gegarandeerd zonder kunstmatige extenders of toevoegingen. Zo krijgt uw hond dagelijks waardevol aanvullend voer voor een gelukkig, vitaal hondenleven.

De SPARROW CannaBarf® bevat:

Hennep: hennep is een van de oudste en meest veelzijdige gewassen. Hennep is altijd al als "superfood" gebruikt vanwege de vele positieve eigenschappen. Bovendien is hennep rijk aan vezels, die zeer nuttige voedingsvezels opleveren. Voedingsvezels helpen om gifstoffen uit het maagdarmkanaal te verwijderen en zo het spijsverteringsproces te reguleren.

Omdat alle hennep, d.w.z. bloemen, bladeren, hennepzaden en stengels, wordt gebruikt, bevat het ook alle waardevolle en essentiële vitale stoffen zoals mineralen, vitamines, omega-vetzuren en sporenelementen. Deze componenten van de hennep werken van binnenuit als een superkuur.

Bovendien bevat de gebruikte hennep ook het volledige spectrum aan cannabinoïden en kan zo het endocannabinoïdesysteem van het lichaam duurzaam ondersteunen en zo bijdragen aan het optimaliseren van de kwaliteit van leven.

Zeealgen: De Ascophyllum nodosum is een bruine alg en is van nature rijk aan sporenelementen, vitamines, mineralen en jodium. De algen bevatten tot wel 10 keer meer mineralen dan verse groenten. Algen kunnen ook zware metalen en gifstoffen in het lichaam binden en zo uit het lichaam afscheiden.

Zeewier helpt ook bij het reguleren van het zuur-base-evenwicht in de mond. Als gevolg hiervan kan het tandplak helpen voorkomen en bestaande tandplak losmaken.

Het van nature aanwezige jodium in de algen is essentieel voor honden, aangezien jodium bijdraagt aan een gezonde schildklierfunctie en ook belangrijk is voor een optimale hersenfunctie.

Probiotica: Probiotische culturen zijn zeer nuttige en zeer effectieve melkzuurbacteriën. U kunt de natuurlijke balans van de darmflora positief beïnvloeden door de "slechte" bacteriën uit de darm te verwijderen.

Probiotica kunnen ook het immuunsysteem optimaliseren en zo de natuurlijke afweer helpen versterken.

Brandnetel: De brandnetel is een echt superfood en levert van nature waardevolle ijzer, mineralen, vitamines en antioxidanten. Het ondersteunt de stofwisseling, de bloedvorming en draagt bij aan een gezonde nierfunctie.

De brandnetel bevat ongeveer 7 keer meer vitamine C dan een sinaasappel. Verder is de brandnetel rijk aan plantaardige eiwitten (meer dan 40%) en waardevolle vezels en kan zo ook diarree bestrijden.

Paardenbloem: De paardenbloem wordt door velen onderschat en meer als onkruid gezien. De paardenbloem heeft veel waardevolle eigenschappen. Op deze manier kan het de spijsverteringsorganen positief ondersteunen, vooral de lever en gal. De bittere stoffen die erin zitten zijn hiervoor verantwoordelijk.

De paardenbloem is ook een uitstekende leverancier van mineralen, vitamines, enzymen, bitterstoffen en flavonoïden. Alle ingrediënten in paardenbloemen optimaliseren de stofwisseling, bevorderen de vorming van gal en de galstroom, werken ontgiftend, stimuleren de eetlust en ondersteunen het immuunsysteem.

Oregano: Oregano is een andere waardevolle plant die voor velen onbekend is. Het stimuleert de eetlust, bevordert de spijsvertering, gaat winderigheid tegen, voert af en desinfecteert het lichaam en ondersteunt een gezonde darmflora. Daarnaast kan oregano ook gunstige effecten hebben bij ademhalingsproblemen.

Samenstelling

Hennep (hele plant) 60%, zeewier, brandnetel, paardenbloem, oregano

Analytische componenten

Ruw eiwit 10,6%; Ruw vet 1,82%; Ruwe celstof 8,95%; Ruwe as 16,1%; Vochtgehalte 8,79%; Voedingswaarde MEHK 10,1 MJ / kg (MEHK = metabole energie hond / kat)

Jodiumgehalte: 0,01% (10 mg per 100 g; ~ 0,2 mg per theelepel)

bevat 0,3% natuurlijk voorkomende CBD; THC <0,0%

Het product is onderhevig aan natuurlijke schommelingen.

Zoötechnisch additief

Probiotisch: Enterococcus faecium (DSM 10663 NCIMB 10415 / 4b1707) 10%

Dagelijks voedingsadvies

1 theelepel per 15 kg lichaamsgewicht - 1 theelepel komt overeen met ~ 2 g

Voedingsadvies

Meng gewoon CannaBarf® door het voer. Het fijngemalen mengsel is gemakkelijk te doseren en garandeert een optimale opname.

Zorg altijd voor voldoende vers water.

Aanvullende voeders zijn geen vervanging voor een gezonde en soortspecifieke voeding, wat erg belangrijk is voor uw huisdier.

Droog en beschermd tegen licht bewaren

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:SPARROW Pet CannaBarf® 100g
Uw waardering