Senior Horse Gold

Speciaal samengesteld puur vloeibaar kruidensupplement voor oudere paarden. Senior Horse Gold ondersteunt de spijsvertering, een gezonde bloedcirculatie, soepele spieren en gewrichten en gezonde lever en nierfunctie.

Meer informatie
Per: Per stuk
Merk: Hilton Herbs
Beschikbaarheid: Op voorraad
Beschikbaarheid: 2 tot 5 werkdagen

Speciaal samengesteld puur vloeibaar kruidensupplement voor oudere paarden. Senior Horse Gold ondersteunt de spijsvertering, een gezonde bloedcirculatie, soepele spieren en gewrichten en gezonde lever en nierfunctie.

 

Speciaal voor de ouder wordende generatie, zowel bij dieren als mensen, kunnen kruiden en complementaire geneeskunde vele oplossingen bieden. We willen onze ouder wordende paarden de beste verzorging geven om hen zo fit, gezond en mobiel mogelijk door hun oude dag te loodsen. Ons Senior Horse supplement helpt het hart, de lever, nieren, het spijsverteringssysteem, de luchtwegen, het immuunsysteem, het lymfesysteem en circulatiestromen te ondersteunen om deze te helpen zo effectief mogelijk te functioneren.

 

Senior Horse Gold is een uniek kruidensupplement dat geschikt is voor paarden die gevoelig zijn voor hoefbevangenheid (laminitis). Senior Horse bevat meidoorn (haagdoorn) om een gezond werkend hart te ondersteunen, moerasspirea, kamille en selderijzaad om de spijsvertering, gezondheid van de gewrichten en de mobiliteit te ondersteunen, mariadistel en klit ter ondersteuning van een normale lever- en nierfunctie door het helpen efficiënt gifstoffen en afvalstoffen uit het bloed te verdrijven. Ook bevat Senior Horse ginkgo en rozemarijn ter ondersteuning van een gezonde bloedsomloop, vooral in de ledematen.

 

Hilton Herbs Senior Horse Gold is een krachtige kruidentinctuur die eenvoudig is in gebruik. De vloeibare vorm zorgt voor een snelle opname en is een economisch interessanter voor grotere paarden of wanneer meerdere paarden tegelijk hetzelfde supplement krijgen.

 

Senior Horse kan goed gecombineerd worden met Hilton Herbs’ Cush X.

 

Ingrediënten: Mariadistel, Moerasspirea, Haagdoorn, Kamille, Rozemarijn, Selderij, Ginkgo, Klit.

 

Aanbevolen dosering:

Stokmaat:

Tot 128cm – Dagelijks 2 x 5 ml

128-148cm – Dagelijks 2 x 10 ml

148-158 cm – Dagelijks 2 x 12,5 ml

158-168 cm – Dagelijks 2 x 15 ml

168 cm en groter – Dagelijks 2 x 15 – 20 ml

 

Verkrijgbaar in: 1 liter en 3 liter flessen. Een 1 liter fles is voor een paard van 1.68m voldoende voor ongeveer 33 dagen wanneer wordt uitgegaan van de aanbevolen dosering van 30 ml per dag.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Senior Horse Gold
Uw waardering