ScratchnAll montagehandleiding

Verrijkende schuurpad voor iedere stal, paddock en huiskamer: zelfverzorging voor grote en kleine (huis)dieren.

 

Gemakkelijk te monteren

Elke ScratchnAll schuurpad wordt geleverd met vier roestvrijstalen schroeven en vier sluitringetjes. Zo monteer je de pads stevig en veilig op ieder oppervlak. De afmetingen van een ScratchnAll pad zijn: lengte 15,24 cm, breedte 12,7 cm, hoogte 2,54 cm.

 

De v-groef aan de achterkant van de pad maakt het mogelijk de pad te vouwen en zo op een hoek te monteren. Daarbij werkt de groef als een ‘afvoer’ voor water. Zo wordt het niet vochtig achter de schuurpad wanneer deze op een glad oppervlak is vastgemaakt.

 

Monteer de ScratchnAll pads op de schouderhoogte van je (huis)dier.

 

Inhoud van deze verpakking:

1 x ScratchnAll pad

4 x Roestvrijstalen houtschroef

4 x Roestvrijstalen sluitring

 

Tip: gebruik de pad als mal wanneer je de schroefgaten wilt voorboren. Dit is bijvoorbeeld nodig wanneer je de ScratchnAll pads op een metalen oppervlak wilt monteren. De meegeleverde schroeven zijn geschikt voor gebruik in hout.

 

Tip: je kunt ongeveer 2 cm ruimte tussen de verschillende pads vrij houden om zo het schuuroppervlak voor je (huis)dier groter te maken.

 

Draai de schroeven niet té vast.

 

Monteren op een plat oppervlak

Plaats de ScratchnAll pad op de gewenste plek op het oppervlak en gebruik de schroeven en sluitringen zoals op de afbeelding hieronder.

 

scratchnall op een vlak oppervlak

 

Monteren op een hoek

Vouw de ScratchnAll op de v-groef om een 90 graden hoek te creëren. Maak de pad vervolgens aan de hoek vast met de 4 schroeven en sluitringen. Zie afbeelding hieronder.

 

scratchnall op een hoek

Monteren op een rond oppervlak

ScratchnAll schuurpads zijn niet bedoeld voor montage op een rond oppervlak (paal)ScratchnAll schuurpads toevoegen

Om meer pads aan je eigen ontwerp toe te voegen kun je ze eenvoudig laten overlappen op de golvende zijdes. De ScratchnAll pads passen als puzzelstukken in elkaar. Zo maak je eenvoudig een uniek, naadloos schuuroppervlak.

 

Voor het beste resultaat op een vlakke ondergrond begin je in de linkerbenedenhoek en werk je vanuit daar omhoog.

 

Voor het beste resultaat op een hoek, kun je het beste van beneden naar boven werken.

 

 Succes met ophangen!