MultiFlex 1kg

Kruidensupplement zonder dierlijke bijproducten ter ondersteuning van soepele gewrichten en spieren. Ondersteunt een gezonde bloedcirculatie bij paarden die bevattelijk zijn voor hoefbevangenheid.

 

Meer informatie
Per: Per stuk
Merk: Hilton Herbs
Beschikbaarheid: Op voorraad
Beschikbaarheid: 2 tot 5 werkdagen

Kruidensupplement zonder dierlijke bijproducten ter ondersteuning van soepele gewrichten en spieren. Ondersteunt een gezonde bloedcirculatie bij paarden die bevattelijk zijn voor hoefbevangenheid.

 

Om gezond oud te kunnen worden, is het van belang om gezonde, beweeglijke gewrichten, en bindweefsel te behouden. Daarnaast moet extra aandacht worden besteed aan een goed functionerende spijsvertering, lever en nieren. Onafhankelijk van de leeftijd van je paard of pony of het activiteitsniveau kunnen kruiden je paard ondersteunen op het vlak waar dit het meest nodig is: gewrichten, spijsverteringsfuncties en een gezond immuunsysteem. Probeer een van onze kruidensupplementen speciaal ontwikkeld om de beweging en het ouder wordende paard te ondersteunen.

 

Het pure kruidensupplement MultiFlex is geschikt voor paarden en pony’s die gevoelig zijn voor hoefbevangenheid en helpt een natuurlijke ontstekingsremmende reactie op verwondingen te ondersteunen. Daarbij helpt MultiFlex om gewrichten soepel en gezond te houden en ondersteunt het een efficiënt bewegingsapparaat, gezond bindweefsel, goede bloedcirculatie en optimale beweeglijkheid. MultiFlex bevat geen dierlijke bijproducten zoals glucosamine of chondroïtine.

 

Ingrediënten: Duivelsklauw, Haagdoorn, Moerasspirea, Mariadistel, Brandnetel, Kleefkruid, Selderij, Paardenbloem.

 

Aanbevolen dosering:

Stokmaat:

Tot 128cm – Dagelijks 1 schepje

128-148cm – Dagelijks 2 schepjes

148-158 cm – Dagelijks 3 schepjes

158-168 cm – Dagelijks 4 schepjes

168 cm en groter – Dagelijks 4 – 5 schepjes

De aanbevolen dosering bij voorkeur over twee maaltijden per dag verspreiden.

 

Verkrijgbaar in: 1 kg verpakking. Over het algemeen is een 1 kg verpakking voldoende voor ongeveer 3-4 weken, uitgaand van een paard van ongeveer 1.60m. Dit kan per product licht verschillen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MultiFlex 1kg
Uw waardering