Mobility Support for Dogs

Handhaaf een optimale mobiliteit, gewrichtssoepelheid en biedt ondersteuning aan het bindweefsel zoals bot, pezen, kraakbeen en gewrichtsbanden met dit 100% natuurlijke supplement voor uw hond. 

Meer informatie
Per: Per stuk
Merk: Hilton Herbs
Beschikbaarheid: Op voorraad
Beschikbaarheid: 2 tot 5 werkdagen

Handhaaf een optimale mobiliteit, gewrichtssoepelheid en biedt ondersteuning aan het bindweefsel zoals bot, pezen, kraakbeen en gewrichtsbanden met dit 100% natuurlijke supplement voor uw hond. HiltonHerbs is het eerste bedrijf dat de kracht van bamboo extracten benut in een supplement voor honden een combinatie van MSN (Methyl - Sulfonyl - Mentaan) werkt synergetisch met bamboo extract en andere kruiden.

MSM (Methyl Sulfonyl Methaan) is een natuurlijke bron van organische zwavel. Zwavel helpt bij de aanmaak van collageen, een belangrijk bestanddeel van kraakbeen en bindweefsel. Bamboo (Bambusa vulgaris) is een natuurlijke en niet-dierlijke bron van 'Glucosamine-achtige' verbindingen. Deze verbindingen zijn de bouwstenen van het complex muco-polysacchariden die de structurele componenten van bindweefsel zoals bot, pezen, ligamenten en kraakbeen bieden.

De royale hoeveelheden duivelsklauw, moerasspirea, duizendblad en gember zijn toegevoegd om bij te dragen aan het instandhouden een optimale mobiliteit van honden in alle leeftijden.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mobility Support for Dogs
Uw waardering