Insu-lite 2kg

Insu-lite is een puur kruidensupplement speciaal voor paarden en pony’s die snel overgewicht hebben. Insu-lite ondersteunt de suiker- en glucose stofwisseling en een normale circulatie van hormonen zoals insuline.

Meer informatie
Per: Per stuk
Merk: Hilton Herbs
Beschikbaarheid: Op voorraad
Beschikbaarheid: 2 tot 5 werkdagen

Insu-lite is een puur kruidensupplement speciaal voor paarden en pony’s die snel overgewicht hebben. Insu-lite ondersteunt de suiker- en glucose stofwisseling en een normale circulatie van hormonen zoals insuline.

 

Insu-lite is een uniek puur kruidensupplement speciaal samengesteld ter ondersteuning van:

 

     Paarden en pony's die lijken te leven op 'frisse lucht': dik worden van bijna geen voer;

     Paarden die moeite hebben om een normaal, gezond lichaamsgewicht te behouden;

     De natuurlijke bloedglucosewaarden;

     Normale niveaus van door het lichaam circulerende hormonen, zoals insuline;

     Normale opname van glucose door cellen.

 

Insu-Lite is een droog supplement met kruiden zoals psyllium, knoflook en gember, die zorgvuldig zijn uitgekozen om paarden en pony’s te helpen die van nature leven in schrale, voedselarme gebieden. Daar moeten ze dagelijks grote afstanden overbruggen om genoeg voedsel te vinden.

De weiden van onze gedomesticeerde paarden zijn voor deze sobere paardenrassen vaak te rijk, ze krijgen krachtvoer en worden met dekens warm gehouden. We zien steeds meer paarden en pony's met overgewicht. Dit kan ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken.

 

De kruiden in Insu-Lite zijn geselecteerd op hun ondersteunende werking op een normale bloedsuikerspiegel en vaatverwijdende kenmerken, vanwege hun hoge gehalte aan antioxidanten, methionine, biotine en vitamine E en vanwege hun vermogen om normale concentraties van door het lichaam circulerende hormonen zoals insuline te handhaven.

Hilton Herbs’ Insu-Lite kan het beste worden gebruikt in combinatie met een geschikt dieet- en bewegingsprogramma, waar uw dierenarts over zou kunnen adviseren.

 

Ingrediënten: psylliumvezels, Artisjok, fenegriek, Knoflook, zeewier, Munt, Gember.

 

Aanbevolen dosering:

Stokmaat:

Tot 128cm – Dagelijks 1 schepje

128-148cm – Dagelijks 2 schepjes

148-158 cm – Dagelijks 3 schepjes

158-168 cm – Dagelijks 4 schepjes

168 cm en groter – Dagelijks 4 – 5 schepjes

De aanbevolen dosering bij voorkeur over twee maaltijden per dag verspreiden.

 

Verkrijgbaar in: 2 kg verpakking. Over het algemeen is een 2 kg verpakking voldoende voor ongeveer 6-8 weken, uitgaand van een paard van ongeveer 1.60m. Dit kan per product licht verschillen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Insu-lite 2kg
Uw waardering