Mr Johnson's

Mr Johnson's

In Nederland komen heel veel problemen door verkeerde voeding voor knaagdieren en konijnen voor. Misschien wel de meeste gezondheids problemen vinden hun oorsprong in ongebalanceerde voeding. 
In Engeland loopt men ver voor als het om voeding voor knaagdieren en konijnen gaat.

Mr Johnson’s maakt deel uit van een familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar diervoeders produceert in Groot-Brittannië.
In al deze jaren heeft Mr Johnson’s veel ervaring opgedaan in het ontwikkelen van unieke en smakelijke recepten waar kleine huisdieren echt van genieten. Daarnaast biedt onze voeding het meest essentiële uitgebalanceerde dieet om uw huisdier gezond en vitaal te houden.
Mr Johnson’s voeders voor kleine dieren zijn verrijkt met Verm-X – een 100% natuurlijk kruidenmengsel die op natuurlijke wijzen zorgen voor een gezonde darmhygiëne.
Darmhygiëne is een vaak onderschat aandachtsgebied van de dierhouderij. Dit terwijl gezonde darmen belangrijk zijn voor de algehele gezondheid en het welzijn van uw huisdier. Het dagelijks voeren van Mr Johnson’s met Verm-X verrijkte voeding zal effectief de darmhygiëne helpen ondersteunen. 

Naast de kwaliteit van de voeding wordt er tevens gezorgd voor een betere voorlichting naar uw klant. Dit door de uitgebruide voedingsadviezen op de verpakking en product teksten.

Kiest u voor Mr Johnson’s knaagdieren- en konijnenvoer in uw assortiment dan kiest u voor hoogwaardige voeding, gezonde dieren en tevreden klanten!


Verfijnd zoeken