ChewChew

ChewChew Hertengewei Producten

Consumenten kiezen steeds bewuster, zo zien we ook een enorme groei naar natuurlijke knaagproducten voor honden. Het gewei is niet alleen een duurzaam product omdat het in de natuur gevonden wordt, maar gaat ook nog eens lang mee waardoor de hond veel langer kan genieten van zijn kouwproduct, bovendien is gewei ook nog eens heel gezond!

Deze geweien bevatten een hoog volume van natuurlijk mineraal en voedingsstoffen, zoals calcium, fosfor, kalium, magnesium, collageen, lipiden en glucosamine. Al deze stoffen zijn zeer belangrijk voor gezond leven en de ontwikkeling van uw hond. Ze zijn nodig voor gezonde tanden en botten (calcium en fosfor), rode bloedcellen (ijzer), gezonde gewrichten en weefsels (glucosamine), en voor een goede functie van zenuwstelsel en de spieren (kalium).

ChewChew hertengewei producten komen direct uit Slowakijke, waar de bron van in de natuur gevonden geweien bijna onuitputbaar is. Daarnaast worden alle stukken met de hand geselecteerd en verwerkt. Zo kunnen we een goede kwaliteit garanderen: geen splinters, geen scherpe stukken etc!


ChewChew kent bijna geen afval, kleinere stukken worden verwerkt in knaagstukjes voor knaagdieren en in duurzaam natuurlijk speelgoed voor voliére vogels (dit speelgoed vervangt ook meteen de sepia behoefte), het echt kleine spul wordt vermalen tot een gezondheids bevorderend mineraal supplement voor huisdieren.


Verfijnd zoeken