Samenwerking

Als retailer van dierproducten wilt u graag uw assortiment afgestemd houden op de behoeftes van de consument. De vraag naar natuurlijke diergezondheidsproducten neemt toe. Dit komt enerzijds omdat de kosten voor de dierenarts en diergeneesmiddelen flink oplopen maar ook omdat consumenten beseffen dat chemische diergeneesmiddelen nadelige effecten kunnen hebben op de (huis)dieren.

NAH-products kent als groothandel de markt van natuurlijke diergezondheidsproducten. We hebben contacten in binnen- en buitenland en weten zo welke producten en merken succesvol zijn. Wij kunnen u ondersteunen met het assortiment en u helpen door u proactief van de laatste trends en marktontwikkelingen op de hoogte te houden. Zo blijft uw assortiment van natuurlijke diergezondheidsproducten afgestemd op de behoeften van de consument.

Bij de verkoop van natuurlijke diergezondheidsproducten hoort ook het kunnen geven van gedegen advies. Deskundigheid en knowhow van het winkelpersoneel zijn daarbij essentieel. Vanuit NAH-products hebben we er dan ook voor gekozen om onze producten alleen via retailers met een hoog serviceniveau op de markt te brengen. Bij een samenwerking voorzien wij uw verkoopmedewerkers graag van de juiste informatie. Zo is op deze website is een apart gedeelte ingericht voor onze retailers waar veel product- en bedrijfsinformatie is te downloaden.

Bent u als retailer geïnteresseerd in een samenwerking? Neem gerust met ons contact op. Wij willen graag via een persoonlijk gesprek bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.