Organisatie

Groothandel NAH-Products wordt sinds 2004 vol enthousiasme gerund door Klaas Feuth en Marianne Gloudemans. Ervaring met eigen paarden, honden, katten en pluimvee wees uit dat het gebruik van gangbare chemisch-farmaceutische producten vaak negatieve gezondheidseffecten met zich meebrengt. Uit de dagelijkse beroepspraktijk kwamen soortgelijke signalen. Waar Klaas zich dagelijks als specialist onder de paarden bevindt en daar vele gezondheidsverhalen hoorde, kreeg Marianne door haar werk als duurzaamheidsadviseur de sterk groeiende behoefte van consumenten naar duurzamere gezondheidsproducten mee. Dit bracht ons ertoe een zoektocht te starten naar natuurlijke alternatieven voor de gangbare, chemisch-farmaceutische diergezondheidsproducten.

De zeer positieve resultaten die wij waarnamen bij eigen dieren en die van klanten inspireerden ons enorm. Wij besloten dat natuurlijke diergezondheidsproducten die in het buitenland al een goede naam hadden, ook in Nederland en België een betere bekendheid en verkrijgbaarheid moesten krijgen. Groothandel NAH-Products werd opgestart. 

De groothandel NAH-Products biedt retailers een ruim assortiment kwalitatief hoogwaardige natuurlijke gezondheidsproducten voor dieren. Alle producten voldoen aan de strengste eisen en worden met regelmaat gecontroleerd. De retailer die inkoopt bij NAH-Products kan er daarom zeker van zijn dat er veilige, maar ook eigentijdse producten in zijn schappen staan.

NAH-products houdt de lijnen kort. Beide eigenaren kunnen u adviseren en informeren en zorgen ervoor dat uw bestelling zo spoedig mogelijk wordt verzonden. Wij zijn niet gebonden aan een vaste verzenddag, pakketten worden op alle werkdagen verstuurd. Daarnaast leveren wij vrijwel alles uit voorraad en zijn de wachttijden in geval van back order niet lang. Kortom: NAH-Products biedt een uitstekende service om u en uw klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Om onze bereikbaarheid optimaal te houden nemen de telefonistes van NAH-Products uw telefoontjes aan op maandag t/m zaterdag van 9u tot 19u. Uw vraag wordt hiermee snel en efficiënt beantwoord. Indien wenselijk wordt u door één van de eigenaren persoonlijk teruggebeld. Uiteraard wordt ook onze e-mail meerdere keren per dag gelezen.