Holista CannaBits® Sensitive Kip

Het unieke Super Premium BARF natvoer is ideaal voor honden van alle rassen en leeftijden, in het bijzonder voor honden met een gevoelige spijsvertering.

 • 100% natuurlijk super premium natvoer met 80% heerlijke kip
 • Unieke samenstelling voor de gevoelige maag
 • Met waardevolle superfoods
 • Alle ingrediënten zijn zacht voor het maagdarmkanaal
 • Voorzichtig gekookt om alle belangrijke voedingsstoffen te behouden

Inhoud: 400g

Meer informatie
Per: Tray 6 stuks
Beschikbaarheid: Op voorraad
Beschikbaarheid: 2 tot 5 werkdagen

Uniek Super Premium BARF natvoer naar voorbeeld van de natuur, speciaal voor honden met een gevoelige spijsvertering

Met de SPARROW Pet Holista CannaBits® Sensitive Chicken geef je je hond met een gevoelig maagdarmkanaal alles wat hij nodig heeft voor een lang, gelukkig en gezond hondenleven. Door de unieke samenstelling en de soortspecifieke verhouding van eiwitten tot hoogwaardige koolhydraten is het natvoer licht verteerbaar en bijzonder belastend voor het gevoelige maag-darmkanaal. Het voorziet uw hond op natuurlijke wijze van alle vitale voedingsstoffen en levert zo de energie die nodig is voor lichaam en spieren. Het bevat slechts één eiwitbron in een uitgebalanceerde combinatie van groenten, fruit, noten en kruiden - naar voorbeeld van de natuur.

De ingredienten maken het verschil

In het volledige Super Premium natvoer worden alleen zorgvuldig geselecteerde ingrediënten gebruikt die het maag-darmkanaal niet te zwaar belasten. Dit is niet alleen het geval bij het kippenvlees, maar ook de groenten, fruit en kruiden zijn bijzonder goed voor een gevoelige maag. Ze beschermen niet alleen het maagdarmkanaal tijdens de spijsvertering, maar kunnen het ook op lange termijn ondersteunen en een gezonde spijsvertering bevorderen. Zo wordt op natuurlijke wijze in de gehele voedingsbehoefte van de hond voorzien. Geheel zonder technische toevoegingen, vulstoffen of smaakversterkers.

Beste vlees (enkelvoudig eiwit)

De hoofdingrediënten zijn 80% heerlijke kip bestaande uit sappig spiervlees en waardevol slachtafval. Rood vlees wordt vermeden omdat het het maag-darmkanaal meer belast dan witte kip. Net als in de natuur wordt voor SPARROW natvoer slechts één vleessoort (eiwitbron) gebruikt, wat ook nog eens zacht is voor het maag-darmkanaal. Het hoogwaardige vlees en het waardevolle slachtafval leveren de vitale voedingsstoffen zoals eiwitten, vetten, vitaminen en mineralen.

Hoogwaardige, licht verteerbare koolhydraten

Hoogwaardige en licht verteerbare koolhydraten zijn goed voor het maagdarmkanaal en vormen samen met vet de belangrijkste ingrediënten om in de dagelijkse energiebehoefte te voorzien. Het zijn belangrijke brandstoffen voor een gezond brein en gezonde spieren.

Natuurlijke superfoods

Ook de natuurlijke superfoods zoals groenten, fruit, noten en kruiden voorzien de hond van alle belangrijke voedingsstoffen uit de natuur. Ze harmoniseren de gastro-intestinale activiteit, bevorderen de spijsvertering en optimaliseren de darmflora, versterken de afweer van het lichaam en optimaliseren het immuunsysteem.

Waardevolle vezels

Ingrediënten Groenten en fruit zijn niet alleen perfecte leveranciers van vitamines en talrijke mineralen, maar ook van waardevolle vezels. Deze zijn erg belangrijk voor een gezond spijsverteringskanaal. Ze stimuleren de darmactiviteit en versterken zo ook het immuunsysteem, omdat de darm een belangrijk afweerorgaan is. Voedingsvezels zijn belangrijke "bacteriële voeding", voeden de darmflora en zorgen zo voor een gezonde spijsvertering.

Voedingsvezels hebben een positieve invloed op

 • het immuunsysteem
 • de darmflora
 • de vetstofwisseling
 • het nerveuze systeem

en kan ook de ontstekingsprocessen verminderen.

Waarom Holista?

 • 100% natuurlijk, zonder premix
 • Alle ingrediënten van voedingskwaliteit
 • Met een hoog vleesgehalte en waardevol slachtafval
 • Unieke samenstelling gebaseerd op het model van de natuur en het BARF-principe
 • Met een soort passende mix van vlees, groente, fruit, noten & kruiden
 • Bevat een gunstige hoeveelheid superfoods
 • Ondersteunt op natuurlijke wijze de algehele gezondheid van de hond
 • Met volledig op elkaar afgestemde speciale voersoorten (Sensitive & Mobility)
 • Bevat gemalen hennep (hele plant met natuurlijk voorkomende CBD) en waardevolle hennepzaadolie
 • Zacht gekookt met veel liefde
 • Kwaliteit die je ruikt
 • Gemaakt in Duitsland

De gezonde ingrediënten in de SPARROW Pet Holista CannaBits® Sensitive Chicken in één oogopslag

De glutenvrije en licht verteerbare gierst levert zeer hoogwaardige koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels. Gierst is rijk aan silicium. Silicium ondersteunt de huid, vacht en klauwen. Het levert provitamine A, calcium, ijzer en magnesium. Al deze voedingsstoffen in gierst kunnen ook de celregeneratie en het bindweefsel ondersteunen.

De wortel levert niet alleen waardevolle koolhydraten en ruwvoer, het is ook een bijzonder goede bron van carotenoïden. Dit maakt ze buitengewoon gezond, vooral voor het hart, de huid, de ogen en het maag-darmkanaal. Wortelen bevatten ook een goede hoeveelheid vitamines en mineralen.

De peer levert waardevol ruwvoer, wat erg belangrijk is voor een gezonde spijsvertering. Het bevat ook vitamine A, vitamine B, vitamine C en foliumzuur, evenals de mineralen magnesium, calcium en kalium.

De caloriearme braam bevat vitamine C en E, evenals de voorloper van vitamine A. Bramen bevatten ook mineralen zoals magnesium, calcium en kalium, evenals waardevolle vezels. Ze ondersteunen zowel de darmflora als het immuunsysteem.

Bosbessen behoren tot de gezondste vruchten. Ze bevatten weinig calorieën en bevatten veel belangrijke vitale stoffen. Deze omvatten vitamines, mineralen en antioxidanten. De antioxiderende werking van bosbessen kan oxidatieve stress in het lichaam helpen voorkomen.

De hazelnoot is een zeer goede energieleverancier. De krachtnoot zorgt voor gezonde, onverzadigde vetzuren, veel vitaminen en mineralen.

Het eierschaalpoeder voorziet de hond op natuurlijke wijze van belangrijke, organische mineralen en sporenelementen die een gezond gebit en botten ondersteunen.

Hennepzaadolie is rijk aan essentiële omega-vetzuren. Het bevat het zeldzame en ontstekingsremmende gamma-linoleenzuur. De hoogwaardige olie bevordert een gezonde huid en glanzende vacht en optimaliseert het immuunsysteem.

Hennep, een van de oudste en meest veelzijdige gewassen, staat bekend om zijn rijkdom aan voedingsstoffen. Hennep is rijk aan vezels, wat zorgt voor nuttige voedingsvezels. De hennepplant bevat veel waardevolle vitale stoffen zoals mineralen, veel vitamines, omega-vetzuren en sporenelementen. Deze componenten leveren een waardevolle bijdrage aan het optimaliseren van het nutriëntengehalte tijdens het voeren. Bovendien bevat de gebruikte hennep het volledige spectrum aan cannabinoïden en kan zo het endocannabinoïdesysteem van het lichaam ondersteunen en bijdragen aan het optimaliseren van de voeding.

Het zeewier is van nature rijk aan sporenelementen, vitaminen, mineralen en jodium. Algen kunnen ook zware metalen en gifstoffen in het lichaam binden en zo uit het lichaam verwijderen. Zeewier helpt bij het reguleren van het zuur-base-evenwicht in de mond. Als gevolg hiervan kan het tandplak helpen voorkomen en bestaande tandplak oplossen. Het van nature voorkomende jodium in zeewier is van vitaal belang voor honden, aangezien jodium bijdraagt aan een gezonde schildklierfunctie en ook belangrijk is voor een optimale hersenfunctie.

Heemstwortel wordt al duizenden jaren gebruikt vanwege zijn heilzame eigenschappen. Het is rijk aan slijmstoffen, die vooral een beschermende functie hebben voor de slijmvliezen. Het ondersteunt ook de gezondheid van het maagdarmkanaal.

Van venkel is bekend dat het het maag-darmkanaal kalmeert en zo het evenwicht herstelt bij ongemak en winderigheid tegengaat Het is rijk aan belangrijke vitamines en mineralen en ondersteunt zo de gezondheid van de hond.

Arrowrootmeel is een glutenvrij en licht verteerbaar zetmeelmeel. Het heeft een goed bindend vermogen en kan zo het maagdarmkanaal positief ondersteunen bij diarree.

Anijs heeft winderigheid en krampstillende eigenschappen. Zo kan het het maagdarmkanaal positief ondersteunen en winderigheid en brandend maagzuur tegengaan en de spijsvertering bevorderen.

Eikenschors wordt al honderden jaren gebruikt om diarree te behandelen. De tannines die het bevat, kunnen de oppervlakken in het maagdarmkanaal verdichten en diarree tegengaan.

De brandnetel is een echte superfood en levert van nature waardevol ijzer, mineralen, vitaminen en antioxidanten. Het ondersteunt de stofwisseling en bevat ongeveer 7 keer meer vitamine C dan een sinaasappel. Daarnaast is de brandnetel rijk aan plantaardige eiwitten (ruim 40%) en waardevolle voedingsvezels en kan zo ook diarree tegengaan.

De paardenbloem wordt door velen onderschat en eerder als onkruid gezien. De paardenbloem heeft veel waardevolle eigenschappen en is een uitstekende leverancier van mineralen, vitamines, enzymen, bitterstoffen en flavonoïden. Alle ingrediënten in de paardenbloem optimaliseren de stofwisseling, hebben een ontgiftende werking, stimuleren de eetlust en ondersteunen het immuunsysteem.

Oregano is een andere voedzame plant waarvan velen zich niet bewust zijn. Het stimuleert de eetlust, bevordert de spijsvertering, gaat winderigheid tegen, draineert het lichaam en ondersteunt een gezonde darmflora.

De zoethoutwortel is als een balsem voor de geïrriteerde maag. De hoogwaardige voedingsstoffen in zoethoutwortel kunnen het maagdarmkanaal kalmeren, de aanmaak van beschermend maagslijm stimuleren en brandend maagzuur tegengaan.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Holista CannaBits® Sensitive Kip
Uw waardering