Holista CannaBits® Mobility Kip

Het unieke Super Premium BARF natvoer is ideaal voor honden van alle rassen en leeftijden, in het bijzonder voor honden met overbelaste gewrichten.

 • 100% natuurlijk super premium natvoer met 80% heerlijke kip
 • Unieke samenstelling voor belaste gewrichten
 • Met waardevolle superfoods
 • Alle ingrediënten zijn zacht voor het bewegingsapparaat
 • Voorzichtig gekookt om alle belangrijke voedingsstoffen te behouden

Inhoud: 400g

Meer informatie
Per: Tray 6 stuks
Beschikbaarheid: Op voorraad
Beschikbaarheid: 2 tot 5 werkdagen

Uniek Super Premium BARF natvoer naar voorbeeld van de natuur, speciaal voor honden met gestreste gewrichten

Met de SPARROW Pet Holista CannaBits® Mobility Chicken geef je je hond met een gestrest bewegingsapparaat alles wat hij nodig heeft voor een lang, gelukkig en gezond hondenleven. Door de unieke samenstelling en de soortspecifieke verhouding van eiwitten tot hoogwaardige koolhydraten is het natvoer licht verteerbaar en gewrichtsontzienend. Het voorziet uw hond op natuurlijke wijze van alle vitale voedingsstoffen en levert zo de energie die nodig is voor lichaam en spieren. Het bevat slechts één eiwitbron in een uitgebalanceerde combinatie van groenten, fruit, noten en kruiden - naar voorbeeld van de natuur.

De ingredienten maken het verschil

In het complete Super Premium natvoer worden alleen zorgvuldig geselecteerde ingrediënten gebruikt die qua voedingswaarde ontziend zijn voor het bewegingsapparaat en het niet extra belasten. Dit is niet alleen het geval bij kippenvlees, maar ook groenten, fruit en kruiden zijn bijzonder goed voor een reeds belast bewegingsapparaat. Je kunt hem langdurig ondersteunen en een gezond bewegingsplezier bevorderen. Zo wordt op natuurlijke wijze in de gehele voedingsbehoefte van de hond voorzien. Geheel zonder technische toevoegingen, vulstoffen of smaakversterkers.

Beste vlees (enkelvoudig eiwit)

De hoofdingrediënten zijn 80% heerlijke kip bestaande uit sappig spiervlees en waardevol slachtafval. Kippenvlees wordt gebruikt omdat het een betere voeding is voor honden met gestreste gewrichten. Rood vlees zoals lams- of rundvlees is rijker aan het ontstekingsbevorderende arachidonzuur (vetzuur) en kan daardoor extra problemen voor de gewrichten veroorzaken.

Net als in de natuur wordt er voor SPARROW natvoer maar één soort vlees (eiwitbron) gebruikt. Het hoogwaardige vlees en het waardevolle slachtafval leveren de vitale voedingsstoffen zoals eiwitten, vetten, vitaminen en mineralen.

Hoogwaardige, licht verteerbare koolhydraten

Hoogwaardige en licht verteerbare koolhydraten zijn goed voor het maagdarmkanaal en vormen samen met vet de belangrijkste ingrediënten om in de dagelijkse energiebehoefte te voorzien. Het zijn belangrijke brandstoffen voor een gezond brein en gezonde spieren.

Natuurlijke superfoods

Ook de natuurlijke superfoods zoals groenten, fruit, noten en kruiden voorzien de hond van alle belangrijke voedingsstoffen uit de natuur. Ze ondersteunen zowel het bewegingsapparaat als kraakbeen en gewrichten, dragen bij tot meer bewegingsplezier en vitaliteit, optimaliseren levensvreugde en levenskwaliteit, versterken de afweer van het lichaam en het immuunsysteem.

Waardevolle vezels

Ingrediënten Groenten en fruit zijn niet alleen perfecte leveranciers van vitamines en talrijke mineralen, maar ook van waardevolle vezels. Deze zijn erg belangrijk voor een gezond spijsverteringskanaal. Ze stimuleren de darmactiviteit en versterken zo ook het immuunsysteem, omdat de darm een belangrijk afweerorgaan is. Voedingsvezels zijn belangrijke "bacteriële voeding", voeden de darmflora en zorgen zo voor een gezonde spijsvertering.

Voedingsvezels hebben een positieve invloed op

 • het immuunsysteem
 • de darmflora
 • de vetstofwisseling
 • het nerveuze systeem

en kan ook de ontstekingsprocessen verminderen.

Waarom Holista?

 • 100% natuurlijk, zonder premix
 • Alle ingrediënten van voedingskwaliteit
 • Met een hoog vleesgehalte en waardevol slachtafval
 • Unieke samenstelling gebaseerd op het model van de natuur en het BARF-principe
 • Met een soort passende mix van vlees, groente, fruit, noten & kruiden
 • Bevat een gunstige hoeveelheid superfoods
 • Ondersteunt op natuurlijke wijze de algehele gezondheid van de hond
 • Met volledig op elkaar afgestemde speciale voersoorten (Sensitive & Mobility)
 • Bevat gemalen hennep (hele plant met natuurlijk voorkomende CBD) en waardevolle hennepzaadolie
 • Zacht gekookt met veel liefde
 • Kwaliteit die je ruikt
 • Gemaakt in Duitsland

De van nature gezonde ingrediënten in de SPARROW Pet Holista CannaBits® Mobility Chicken in één oogopslag

Amaranth levert hoogwaardige koolhydraten, vezels, eiwitten en waardevolle vetzuren. Amaranth voorziet de hond ook van mangaan, calcium en ijzer. Het is rijk aan magnesium. Magnesium is belangrijk voor de gewrichten en bevordert de aanmaak van collageen in het lichaam.

De rode biet is een echte powerfood. Het zit boordevol ijzer, antioxidanten en vitamines. Ze geven je energie en versterken je immuunsysteem. Rode biet kan ook ontstekingsreacties helpen verminderen.

De appel wordt in het voer gebruikt vanwege de vitamines, mineralen en de goed beschikbare koolhydraten en ruwvoer. De appel bevordert de spijsvertering en kan constipatie voorkomen.

De caloriearme bes is rijk aan vitamine C en bevat naast vitamine E ook kalium, magnesium en calcium. De bes heeft een hoger vitamine C gehalte dan de citroen. Vitamine C is erg belangrijk voor een gezond voedingspatroon.

Bosbessen behoren tot de gezondste vruchten. Ze bevatten weinig calorieën en bevatten veel belangrijke vitale stoffen. Deze omvatten vitamines, mineralen en antioxidanten. De antioxiderende werking van bosbessen kan oxidatieve stress in het lichaam helpen voorkomen.

De hazelnoot is een zeer goede energieleverancier. Daarnaast zorgt de powernoot voor gezonde onverzadigde vetzuren, veel vitaminen en mineralen.

Het eierschaalpoeder voorziet de hond op natuurlijke wijze van belangrijke, organische mineralen en sporenelementen die een gezond gebit en botten ondersteunen.

Hennepzaadolie is rijk aan essentiële omega-vetzuren. Het bevat het zeldzame en ontstekingsremmende gamma-linoleenzuur. De hoogwaardige olie bevordert een gezonde huid en glanzende vacht en optimaliseert het immuunsysteem.

Hennep, een van de oudste en meest veelzijdige gewassen, staat bekend om zijn rijkdom aan voedingsstoffen. Hennep is rijk aan vezels, wat zorgt voor nuttige voedingsvezels. De hennepplant bevat veel waardevolle vitale stoffen zoals mineralen, veel vitamines, omega-vetzuren en sporenelementen. Deze componenten leveren een waardevolle bijdrage aan het optimaliseren van het nutriëntengehalte tijdens het voeren. Bovendien bevat de gebruikte hennep het volledige spectrum aan cannabinoïden en kan zo het endocannabinoïdesysteem van het lichaam ondersteunen en bijdragen aan het optimaliseren van de voeding.

Het zeewier is van nature rijk aan sporenelementen, vitaminen, mineralen en jodium. Algen kunnen ook zware metalen en gifstoffen in het lichaam binden en zo uit het lichaam verwijderen. Zeewier helpt bij het reguleren van het zuur-base-evenwicht in de mond. Als gevolg hiervan kan het tandplak helpen voorkomen en bestaande tandplak oplossen. Het van nature voorkomende jodium in zeewier is van vitaal belang voor honden, aangezien jodium bijdraagt aan een gezonde schildklierfunctie en ook belangrijk is voor een optimale hersenfunctie.

Groenlipmossel staat er om bekend dat het een zeer positieve ondersteuning geeft aan het bewegingsapparaat door de gewrichten op natuurlijke wijze te smeren door middel van voeding. De glucosamine kan de botten en het kraakbeen opbouwen en versterken. Het aanwezige omega-3-vetzuur (glycosaminoglycan) is verantwoordelijk voor de natuurlijke smering van de gewrichten en de bescherming van het kraakbeen. Deze natuurlijke smering helpt dan ook om het bewegingsapparaat en het bewegingsproces weer op gang te krijgen.

De brandnetel is een echte superfood en levert van nature waardevol ijzer, mineralen, vitaminen en antioxidanten. Het ondersteunt de stofwisseling en bevat ongeveer 7 keer meer vitamine C dan een sinaasappel. Daarnaast is de brandnetel rijk aan plantaardige eiwitten (ruim 40%) en waardevolle voedingsvezels en kan zo ook diarree tegengaan.

De Afrikaanse duivelsklauw wordt al eeuwenlang gebruikt als natuurlijke ondersteuning van het bewegingsapparaat. Het kan de pezen, banden en gewrichten positief ondersteunen.

Moerasspirea is altijd gebruikt als natuurlijke ondersteuning van het bewegingsapparaat. De waardevolle stoffen in planten (salicylaldehyde en salicylzuurmethylester) hebben vergelijkbare eigenschappen als het bekende acetylsalicylzuur (aspirine). Moerasspirea bevat ook flavonoïden, tannines en essentiële oliën.

Wierook staat bekend als de natuurlijke cortisone. Naar schatting wordt wierook al zo'n 5000 jaar in de Ayurvedische geneeskunde gebruikt. Het boswellic zuur in wierook is verantwoordelijk voor het ondersteunen van de gewrichten en het optimaliseren van de mobiliteit.

De paardenbloem wordt door velen onderschat en eerder als onkruid gezien. De paardenbloem heeft veel waardevolle eigenschappen en is een uitstekende leverancier van mineralen, vitamines, enzymen, bitterstoffen en flavonoïden. Alle ingrediënten in de paardenbloem optimaliseren de stofwisseling, hebben een ontgiftende werking, stimuleren de eetlust en ondersteunen het immuunsysteem.

Oregano is een andere voedzame plant waarvan velen zich niet bewust zijn. Het stimuleert de eetlust, bevordert de spijsvertering, gaat winderigheid tegen, draineert het lichaam en ondersteunt een gezonde darmflora.

Kurkuma is een van de meest populaire specerijen in India en onderzoekers hebben al veel positieve effecten ontdekt. Kurkuma wordt ook al duizenden jaren in de Ayurvedische geneeskunde gebruikt. De curcumine in kurkuma kan het bewegingsapparaat ondersteunen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Holista CannaBits® Mobility Kip
Uw waardering