Fit-Crock Sensitive - Graan Vrij

Fit-Crock Sensitive / Mini voor een aangepaste voeding van honden welke gevoelig zijn voor granen, maar ook als reductiedieet en als aanpepaste voeding bij stofwisseling- en spijsverteringsproblmeen.

Meer informatie
Per: Per each
Merk: cdVet
Model: n.v.t.
Samenstelling: n.v.t.
Beschikbaarheid: Op voorraad
Beschikbaarheid: 2 tot 5 werkdagen

Fit-Crock Sensitive / Mini voor een aangepaste voeding van honden welke gevoelig zijn voor granen, maar ook als reductiedieet en als aanpepaste voeding bij stofwisseling- en spijsverteringsproblmeen.

Fit-Crock Sensitive / Mini is een puur natuurlijk droogvoer voor gevoelige honden. Er worden bewust geen synthetische vitamiines toegevoegd, om de stofwisseling niet onnodig te belasten. Uitgebalanceerde natuurlijke ingredienten zorgen voor een brede verzorging en optimale voeding op een natuurlijke manier.

Ons milde koude pers productieproces zorgt ervoor dat natuurlijke ingredienten en microvoedingsstoffen hun kracht niet verliezen, en volledig beschikbaar blijven.

Het voorbeeld voor ons is de natuur. De gematigde vet- en eiwitgehaltes in Fit-Crock Sensitive / Mini bevat geen granen en is derhalve zeer geschikt voor honden welke gevoelig op granen reageren. Ook houden wij de vet- en eiwitgehaltes bewust laag, zodat ook honden met pollenallergie en neiging tot stofwisselingsproblemen en/of overgewicht optimaal gevoerd kunnen worden. Dit biedt een optimale basis waarbij een prestatie gerelateerde aanvulling met vlees in gepaste hoeveelheden goed verdragelijk is.

Voedingsadvies:
lichaansgewicht     voer per dag
1-5 kg     50-100 g
5-10 kg     100-200 g
10-20 kg     200-300 g
20-35 kg     300-400 g
35-50 kg     400-500 g
50-65 kg     500-600 g

Fit-Crock Sensitive / Mini is al basisvoer ontwikkeld. Uit natuurgeneeskundig oogpunt zou de voeding uit meerdere bronnen opgebouwd moeten zijn. Daarom adviseren wij de aanvulling met cdVet fit-BARF micronineraal en cdVet DarmActief.
Kleine hoeveelheden vlees en ander vers voer zijn zeker raadzaam.

Samenstelling:
aardappel, aardpeer, vlees en dierlijke bijproducten* (10% lam- en schaapmeel, 5% bloedmeel, 4,8% rundervet), wortel, bietenpulp, zeevismeel, melasse, biergist, lijnzaad, algenkalk, zeewier, moutkiemen, brandnetel, berkenblad, mariadistel, paardenbloemwortel, druivenpit extract, rosemarijn.

*cdVet Fit-Crock bevat GEEN geheimen uit de groep; vlees en dierlijke bijproducten" In cdVet Fit-Crock worden uitsluitend de aangegeven ingredienten gebruikt.
En bevat uitsluitend hoogwaardige delen van dieren, welke voor de menselijke consumptie geschikt zijn. Er worden bewust naast spieren ook ingewanden gebruikt welke voor de voeding van de hond belangrijk zijn, zoals long, uier, lever maar ook botten. op deze mannier wordt zeker gesteld dat uw hond met cdVet Fit-Crock natuurlijk gevoerd wordt. Wij adviseren een aanvulling met cdVet Fit-BARF Micromineraal.

Analyse:
Ruw eiwit: 19,9%, ruw Vet 7,2%, ruwe celstof: 8,5%, ruwe as: 4,8%, calcium: 1,35%, fosfor: 0,75%

Dit voer is conform de Europese voedermiddelenwetgeving gedeclareerd. Wordt het gehele droogsubstantiegehalte van vlees en vis op verse massa omgerekend, ontstaat een vleesgehalte van ca. 50-60%

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fit-Crock Sensitive - Graan Vrij
Uw waardering