Calm & Collected 1kg

Smakelijk kruidensupplement speciaal voor paarden die ondersteuning kunnen gebruiken bij onrustig gedrag, stress en het behoud van een gezond zenuwstelsel.

Meer informatie
Per: Per stuk
Merk: Hilton Herbs
Beschikbaarheid: Op voorraad
Beschikbaarheid: 2 tot 5 werkdagen

Smakelijk kruidensupplement speciaal voor paarden die ondersteuning kunnen gebruiken bij onrustig gedrag, stress en het behoud van een gezond zenuwstelsel.

 

Is je paard gespannen, ‘heet’, bang, schrikachtig, ongeconcentreerd? Is je merrie chagrijnig of je ruin onrustig? Dan kan één van onze supplementen helpen het werken, trainen of (wedstrijd) rijden met je paard gemakkelijker te maken. Zo krijgen zowel jij als je paard weer plezier in het samenwerken.

 

Deze mix is één van onze bestsellers: onze klanten zijn zeer over Calm & Collected te spreken. Wanneer je paard nerveus, snel afgeleid, schrikkerig, ‘heet’, gespannen of bang is bevelen wij Calm & Collected aan. Deze mix is zeer geschikt voor paarden die wellicht in het verleden slecht behandeld zijn, hun vertrouwen zijn verloren of een handje hulp kunnen gebruiken om zich aan te kunnen passen aan nieuwe training en routines, bijvoorbeeld na een verhuizing.

 

Calm & Collected is een smakelijke kruidenmix en de natuurlijke manier voor eigenaren om rustig, gebalanceerd gedrag en een gezond zenuwstelsel te ondersteunen. De kruiden in deze mix verdoven niet, maar werken door een normale werking van het zenuwstelsel te ondersteunen.

 

Ingrediënten: Valeriaan, Kamille, Ijzerhard, Echte heemst, Haagdoorn, Moerasspirea.

 

Aanbevolen dosering:

Stokmaat:

Tot 128cm – Dagelijks 1 schepje

128-148cm – Dagelijks 2 schepjes

148-158 cm – Dagelijks 3 schepjes

158-168 cm – Dagelijks 4 schepjes

168 cm en groter – Dagelijks 4 – 5 schepjes

De aanbevolen dosering bij voorkeur over twee maaltijden per dag verspreiden.

 

Verkrijgbaar in: 1 kg verpakking. Over het algemeen is een 1 kg verpakking voldoende voor ongeveer 3-4 weken, uitgaand van een paard van ongeveer 1.60m. Dit kan per product licht verschillen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Calm & Collected 1kg
Uw waardering