Bye Bye Itch Lotion

Kalmerende lotion voor paarden die last hebben van zomereczeem ter ondersteuning van de pijnlijke of geïrriteerde huid.

Meer informatie
Per: Per stuk
Merk: Hilton Herbs
Beschikbaarheid: Op voorraad
Beschikbaarheid: 2 tot 5 werkdagen

Kalmerende lotion voor paarden die last hebben van zomereczeem ter ondersteuning van de pijnlijke of geïrriteerde huid.

 

BYE BYE ITCH LOTION is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van de haargroei op plekken waar je paard geschuurd heeft en om de pijnlijke of geïrriteerde huid te kalmeren.

 

Bye Bye Itch Lotion is ontworpen voor gebruik tijdens het hele jeukseizoen. Gebruik in combinatie met ons Bye Bye Itch Supplement voor een optimaal resultaat.

 

Zomereczeem drijft een paard – en zijn eigenaar – tot waanzin. De vreselijke jeuk ontstaat door een allergische reactie op de beet van een klein insect: een kleine stekende mug die ook wel knut wordt genoemd. De Latijnse naam voor deze stekende muggen is Culicoides. De allergische reactie op het speeksel van de knut, dat na de beet in de huid van je paard achterblijft, kan tot ernstige huidirritatie leiden bij je paard.

 

De jeuk zorgt ervoor dat je paard wil krabben: hij gaat schuren tegen alles wat los en vast zit om die frustrerende jeuk maar kwijt te raken. Vaak schuurt hij door tot de huid kapot gaat. De huid kan op die plekken verdikken en in ernstige gevallen kan een huidinfectie ontstaan. Zomereczeem ontstaat vaak bij de manen en de staartwortel, maar kan ook op andere plekken van het lichaam voorkomen. Vooral robuuste, sobere paardenrassen zijn vatbaar voor zomereczeem.

 

Speciaal voor deze paarden heeft Hilton Herbs het unieke kruidensupplement Bye Bye Itch ontwikkeld. Wij bevelen de combinatie van Bye Bye Itch voedingssupplement en lotion aan. Hilton Herbs Bye Bye Itch is uitgebreid getest in het Verenigd Koninkrijk.

 

Ingrediënten: Kokosolie, Aloë Vera, MSM, Rozemarijn etherische olie, Citroengras essentiële olie.

 

Gebruik:

Breng een of twee keer per dag aan op de aangedane huid van het paard, bijvoorbeeld de manen, staart en buik. Goed inmasseren.

 

Verkrijgbaar in: 250ml, 500ml, 1 liter flacon.

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bye Bye Itch Lotion
Uw waardering